Cutremurător! Accident cu trei morți la Botoșani. Printre persoanele decedate și un bebeluș

Trei persoane și-au pierdut viața, iar un băiat de 10 ani a fost rănit, în urma unui accident rutier produs joi seară pe raza localității Crasnaleuca. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a lovit un cap de pod şi apoi s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns două echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Coțușca, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că în mașina, care era răsturnată într-un șanț de pe marginea drumului, erau trei persoane printre care și un copil de doi ani, toate inconștiente. Băiatul de zece ani a ieșit singur din autoturism, fiind conștient. Acesta a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au scos victimele din interior. Acestea au fost preluate de echipajele medicale care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au declarat decesul celor trei persoane. Este vorba de doi bărbați de 46 respectiv 35 de ani și un copil de doi ani.

Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

FOTO Șoferița de 22 de ani care a lovit cu mașina o femeie care circula pe marginea drumului, reținută de Poliția din Botoșani. Își abandonase victima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *