FOTO Șoferița de 22 de ani care a lovit cu mașina o femeie care circula pe marginea drumului, reținută de Poliția din Botoșani. Își abandonase victima

Șoferița de 22 de ani care a lovit cu mașina o femeie care circula pe marginea drumului a fost reținută de Poliția din Botoșani. Ea își abandonase victima, fiind găsită la peste 20 de kilometri distanță de locul producerii accidentului.

„Față de tânăra de 22 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Un accident grav a fost produs, marţi seară, de o tânără de 22 de ani din judeţul Botoşani, iar la scurt timp după producerea evenimentului fata a părăsit victima şi a fugit. O femeie a fost lovită de maşina condusă de tânără şi a fost abandonată pe marginea drumului.

„Polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul județean D.J. 208 H, în comuna Coșula, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, o femeie de 40 de ani, care, în urma impactului a fost proiectată în șanțul de marginea părții carosabile”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Conducătorul auto care s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului a părăsit locul faptei, fiind identificat în scurt timp, în zona unei stații peco, din municipiul Botoșani.

I-a fost stabilită identitatea, în persoana unei tinere, de 22 de ani, din comuna Coțușca. Aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările se efectuează sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Accident grav produs de o tânără de 22 de ani din Botoşani. Fata a părăsit victima şi a fugit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *