Mihai, salvatorul copilului de 10 ani blocat în maşina distrusă în accidentul cu 3 morţi din Botoşani

Foto: Observator News

Trei persoane și-au pierdut viața, iar un băiat de 10 ani a fost rănit, în urma unui accident rutier produs joi seară pe raza localității Crasnaleuca. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a lovit un cap de pod şi apoi s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns două echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Coțușca, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că în mașina, care era răsturnată într-un șanț de pe marginea drumului. Acesta a fost scos la timp din maşină de un martor, care a şi decotectat bornele autoturismului, din care deja ieşea fum. Mihai a fost prima persoană care a intervenit la locul impactului. Şi, datorită lui, copilul de 10 ani încă trăieşte.

Mihai Flavius Cristian, primul care a intervenit la faţa locului, a declarat pentru Observatornews.ro:

„A lovit un cap de pod, după care a ricoşat într-un şanţ foarte adânc. Am constatat că era în spate un copil de 10 anişori, foarte speriat, conştient, dar foarte speriat. După ce am scos copilul. Am îndepărtat bornele maşinii, deoarece ieşea foarte mult fum de sub motorul maşinii”.

Ei sunt cei doi bărbați morți în accidentul de aseară de la Crasnaleuca. Au murit imediat după impact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *