Ei sunt cei doi bărbați morți în accidentul de aseară de la Crasnaleuca. Au murit imediat după impact

Cei doi bărbați morți în accidentul de joi seară produs pe raza localității Crasnaleuca din comuna Coțușca au murit imediat după impact. Mercedes-ul Benz în care se aflau alături de doi copii a lovit violent un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț betonat de pe marginea drumului.

La volan se afla Mirel Ion, un bărbat de 46 de ani, care s-a întors luna trecută din Germania, unde lucrează de mai mulți ani. El se afla în vacanță.

În dreapta sa se afla Adrian Zosin, un tânăr de 35 ani, care îl ținea în brațe pe copilul fratelui său.

Atât cei doi adulți, cât și copilul de doi ani au decedat pe loc, echipele de salvare ajunse la fața locului nemaiputând face nimic pentru a-i ține în viață. Leziunile au fost atât de grave, moartea producându-se imediat după ce mașina lovit capul de pod.

Pe bancheta din spate se afla un băiețel de zece ani, care a fost și el rănit și transportat cu ambulanța la spital.

Copilul decedat se afla pe scaunul din dreapta, în braţele unchiului său

Copilul de doi ani mort în accidentul de joi seară de la Crasnaleuca se afla pe scaunul din dreapta, în braţele unchiului său, în timp ce părinţii acestuia se aflau acasă. Martorii au povestit, pentru BotosaniNews, că micuţul ar fi fost luat la râul Prut de unchiul său (fratele tatălui), în vârstă de 35 de ani, iar la volan s-ar fi aflat un cumnat al părinţilor, în vârstă de 46 de ani.

Pe bancheta din spate s-ar fi aflat un băieţel de zece ani, care este fratele vitreg al băieţelului mort.

Localnicii spun, de asemenea, că bărbaţii ar fi decis, la întoarcerea de la Prut să oprească la un bar din sat şi să bea ceva şi că, după ce au plecat de la bar, ar fi circulat cu o viteză excesivă, ceea ce ar explica şi impactul extrem de violent cu capul de pod, care ar fi provocat moartea instantanee a celor trei.

Copilul de doi a doi ani a fost găsit de salvatori cu picioarele sub bord şi cu corpul prins între şofer şi bărbatul din dreapta, care erau în stare de inconştienţă.

„Eu am simţit miros puternic de alcool„, a spus unul dintre salvatori.

Maşina implicată în accidenrt este un Mercedes Benz înmatriculat în Germania, unde şoferul lucra de mai mulţi ani.

Ştirea iniţială

Trei persoane și-au pierdut viața, iar un băiat de 10 ani a fost rănit, în urma unui accident rutier produs joi seară pe raza localității Crasnaleuca. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a lovit un cap de pod şi apoi s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns două echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Coțușca, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că în mașina, care era răsturnată într-un șanț de pe marginea drumului, erau trei persoane printre care și un copil de doi ani, toate inconștiente. Băiatul de zece ani a ieșit singur din autoturism, fiind conștient. Acesta a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au scos victimele din interior. Acestea au fost preluate de echipajele medicale care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au declarat decesul celor trei persoane. Este vorba de doi bărbați de 46 respectiv 35 de ani și un copil de doi ani.

Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

Colega de salon a Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la spitalul din Botoșani, rupe tăcerea: ”Când am ridicat capul, era vânătă!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *