Accident într-o localitate din județul Botoșani. Un biciclist a ajuns la spital

Un biciclist a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă. Joi, 31 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Cordăreni a avut loc un accident de circulație soldat cu victime.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că botoșăneanul, de 56 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe drumul public, din comuna Cordăreni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a căzut în șanțul de pe marginea drumului, provocându-și leziuni fizice care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În circulația pe drumurile publice bicicleta trebuie echipată cu dispozitiv de frânare eficace, cu sistem adecvat, funcțional, de direcție, cu lumini corespunzătoare și dotată cu sistem de avertizare sonoră și cu dispozitive fluorescent-reflectorizante. Pentru un plus de siguranță se recomandă ca biciclistul să poarte cască de protecție omologată, iar în mod obligatoriu pentru a putea fi observat de ceilalți participanți la trafic să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, de la lăsarea serii până în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean

Ei sunt cei doi bărbați morți în accidentul de aseară de la Crasnaleuca. Au murit imediat după impact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *