Încă un medic a plecat anul acesta de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani prin demisie. Lucra la Terapie Intensivă

Încă un medic a plecat anul acesta de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani prin demisie. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, este vorba de Delia Negrescu, care a fost medic rezident pe Secția ATI a spitalului din anul 2018, iar la scurt timp după ce a terminat rezidențiatul a înaintat cererea de demisie pe motive personale.

Contractul de muncă a încetat pe data de 31 martie 2023 cu acordul părților. Medicul a plecat în alt județ, după familie.

Din cadrul secției ATI avem o colegă care a plecat, ea nefiind din localitate și și-a dorit să fie alături de familia ei, la Iași, și a plecat”, a declarat Claudia Malancea, medic șef ATI în cadrul Spitalului Județean ”Mavromati”.

Tot anul acesta, alți doi medici au plecat prin demisie de la Spitalul Județean ”Mavromati.  Este vorba de un medic în chirurgie toracică și unul în chirurgie vasculară.

FOTO Șoferița de 22 de ani care a lovit cu mașina o femeie care circula pe marginea drumului, reținută de Poliția din Botoșani. Își abandonase victima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *