FOTO Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, a trimis un buchet cu flori la înmormântarea Alexandrei, mămica moartă la 25 de ani. Promisiunea făcută pentru cei trei copilași ai acesteia

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, a trimis un buchet cu flori la înmormântarea Alexandrei Ivanov, mămica de 25 de ani, moartă la maternitatea Botoșani. ÎPS Teofan a trimis și câteva cuvinte de alinare pentru familia acesteia, potrivit preotului paroh al Bisericii „Sfântul Ioan Iacob” din municipiul Botoșani, Radu Zaiț.

Totodată, a promis că cei trei copilași ai Alexandrei vor fi ajutați de Mitropolia Moldovei și Bucovinei atunci când vor avea nevoie, prin intermediul unor burse.

FOTO Ea este mămica din Botoșani care și-a aruncat copiii pe geam. Cel mic a murit, iar celălalt se zbate între viață și moarte

Alexandra a fost condusă pe ultimul drum într-o mare de lacrimi

Un sobor de preoți a stat la căpătâiul tinerei mămici, lângă rudele îndoliate. Toți cei prezenți au îmbrăcat hainele cernite și s-au rugat pentru sufletul Alexandrei.

„Atunci când o mamă moare din cauza unei nașteri moare ca un martir”, a spus unul dintre preoții care au ținut slujba de înmormântare.

Acesta a adăugat că o cunoaște pe Alexandra din clasa a șaptea și era „un copil cuminte, cu un duh bun, era odihnitoare de oameni, era liniștită, optimistă, zâmbitoare, a primit multe daruri de la Dumnezeu și darurile acestea au rodit în jurul ei. Acum când pleacă va lăsa un gol și în familia ei și în parohia aceasta”.

Potrivit acestuia, Alexandra a dus „o viață bogată, a născut trei copii și ar fi născut și alți copii dacă oamenii și viața ar fi îngăduit ca ea să mai trăiască aici pe pământ. Ne rugăm pentru ea. De acum, toți cei care suntem preoți o pomenim la Liturghie, o aducem  aminte, cei care o știm o așezăm pe pomelnic”.

Primele măsuri luate de conducerea Spitalului Județean Botoșani, după moartea tinerei de 25 de ani: Suspendarea activității personalului medical din tură

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *