Jandarmii botoșăneni caută colegi. IJJ Botoșani face recrutări pentru instituțiile de învățământ din MAI

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani recrutează candidaţi pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea a II-a, august 2023.

Cererea tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului judiciar de către unitatea de recrutare, se descarcă de pe site-ul oficial al MAI, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depun în format fizic la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr.110 – 112 sau se trimit în format electronic la adresa de e-mail [email protected], până la data de 18 august 2023.

Dosarele de candidat se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani – Biroul Resurse Umane, până la data de 22.08.2023. Cei interesați se pot adresa lucrătorilor de resurse umane în intervalul orar 09.00 – 15.00, la numărul de telefon 0231511533, interior 24527.
Pentru informații suplimentare accesați:
https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant–formare-profesionala.

Doi dintre scandalagii care s-au bătut cu polițiștii și jandarmii pe Litoral sunt din Botoșani. Un om de afaceri botoșănean s-a ales cu spray lacrimogen în ochi în timp ce se afla pe plajă (Update)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *