Doi dintre scandalagii care s-au bătut cu polițiștii și jandarmii pe Litoral sunt din Botoșani. Un om de afaceri botoșănean s-a ales cu spray lacrimogen în ochi în timp ce se afla pe plajă (Update)

Foto: defapt.ro

Doi dintre scandalagii care s-au bătut cu polițiștii și jandarmii pe Litoral sunt din Botoșani, un al treilea botoșănean implicat fiind un om de afaceri din județul nostru care era pe plajă și a picat victimă colaterală. El s-a ales cu spray paralizant în ochi în momentul în care a început lupta între scandalagii și forțele de ordine.

Șase oameni au fost încătușați în urma scandalului de la Costinești, doi dintre ei fiind din Botoșani. Potrivit unor martori, conflictul ar fi pornit de la doi tineri din comuna Corni, care ar fi ignorat mesajele transmise de salvamari şi i-ar fi agresat pe aceştia.

Patru turiști au fost reținuți în urma scandalului. Aceștia au bruscat jandarmii, li s-au urcat în spate și au aruncat cu nisip în ei, îi jigneau și amenințau că le vor aborda familiile.

Imaginile vor fi analizate de autoritățile competente pentru a stabili dacă jandarmii au acționat conform legii. Unul dintre jandarmi s-a ales cu uniforma ruptă după încleștări.

VIDEO Un jandarm, care i-a pus la punct, cu mâinile goale, pe indivizii agresivi de pe Litoral, propus de public pentru avansare

2 thoughts on “Doi dintre scandalagii care s-au bătut cu polițiștii și jandarmii pe Litoral sunt din Botoșani. Un om de afaceri botoșănean s-a ales cu spray lacrimogen în ochi în timp ce se afla pe plajă (Update)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *