VIDEO Un jandarm, care i-a pus la punct, cu mâinile goale, pe indivizii agresivi de pe Litoral, propus de public pentru avansare

Foto: defapt.ro

O bătaie violentă între un grup de indivizi agresivi şi forţele de ordine, petrecută pe plaja din staţiunea Costineşti, a scos în prim-plan un jandarm căruia publicul îi recomandă pentru avansare pentru modul în care a răspuns agresiunilor, potrivit defapt.ro. Incidentul a avut loc pe o plajă aglomerată şi a implicat un grup de indivizi cu comportamente violente, ameninţări şi înjurii, dar şi forţe de poliţie şi jandarmerie care au intervenit pentru a restabili ordinea.

„În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict. Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție. În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, conform replicaonline.ro.

Sindicaliştii poliţişti de la Europol au difuzat imaginile incidentului şi au prezentat contextul în care acesta a avut loc. În timpul unei confruntări fizice între membrii grupului de agresori, au atras atenţia forţelor de poliţie şi jandarmerie aflate în apropiere. Cu toate acestea, agresorii şi-au îndreptat atenţia către forţele de ordine, atacându-le într-un mod agresiv şi înjurios.

Reacţiile publicului faţă de comportamentul jandarmului înalt au fost în majoritate pozitive, admirându-i curajul şi hotărârea de a face faţă agresorilor cu mâinile goale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *