A ajuns după gratii! Botoşăneanul care a bruscat o femeie şi i-a furat poşeta, arestat preventiv

Tânărul care a tâlhărit o femeie pe o stradă din municipiul Dorohoiia fost arestat preventiv pentru 30 de zile în baza unui mandat emis de Judecătoria Dorohoi. Botoşăneanul, în vârstă de 31 de ani, este suspectat că, în cursul zilei de miercuri, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Dorohoi, ar fi bruscat victima, o femeie de 54 de ani, din aceeași localitate, împrejurare în care i-a smuls poșeta din mână.

Agresorul a primit mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi în dosarul nr. 1392/P/2023 din data de 10.08.2023 şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) C.p.p, art. 223 alin. 2 C.p.p. şi art. 226 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului Mîndru Daniel – Alexandru, cercetat pentru săvârşirea infrac?iunii de tâlhărie, faptă prev. şi ped. de art. 233 Cod Penal, cu aplic. art. 41 alin.1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.08.2023 şi până la data de 08.09.2023, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii controlului judiciar„, se arată în decizia de joi a Judecătoriei Dorohoi.

Ştirea iniţială

O botoșăneancă a fost tâlhărită de un tânăr în plină stradă, miercuri dimineață. Incidentul s-a petrecut pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi.

O femeie se deplasa pe strada respectivă și se îndrepta spre serviciu. La un moment dat, în zona Grădinii de Vară, a fost lovită de un tânăr cu hanoracul tras pe cap.

„Bărbatul a smuls poșeta femeii, a trântit-o jos, cu poșeta el ar fi vrut să treacă prin parc, la acea oră matinală erau în parc doi bătrâni, el s-a speriat de oamenii din parc și s-a făcut nevăzut printre blocuri cu poșeta femeii”, ne-a spus un martor.

La scurt timp, tânărul a fost prins de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi.

Botoșăneancă tâlhărită de un tânăr în plină stradă. „A smuls poșeta femeii, a trântit-o jos și s-a făcut nevăzut printre blocuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *