FOTO O tânără din Botoșani, studentă la Robotică, a fost selectată să participe la unul dintre cele mai tari concursuri de miss din lume

O tânără de 26 de ani, din Botoșani, studentă la Robotică în Anglia, a fost selectată să participe la unul dintre cele mai tari concursuri de miss din lume. Este vorba despre Miss European Continental, unde Alexandra Visan va reprezenta regiunea Moldovei. Sunt 70 de concurente din mai multe țări ale lumii, iar acestea au fost selectate dintr-un număr foarte mare de aspirante.

„Am avut un interviu, iar apoi m-au contactat  și mi-au spus că am fost selectată și voi participa la concursul care va avea loc în noiembrie. Va fi o emisiune televizată. Este prima oară când particip la un astfel de concurs. Mă pasionează lumea modellingului. Eu am mai făcut fotografii pentru anumite magazine, dar aici e mult mai mult de atât pentru că nu este un concurs doar despre frumusețe, ci și despre inteligență”, ne-a mărturisit tânăra.

Practic, va fi un adevărat show tv în urma căruia va fi desemnată câștigătoarea. Filmările vor fi realizate în Napoli, urmând ca acest concurs să apară pe Netflix, dar și Prime. Din cele 70 de fete, doar una va fi câștigătoarea unui contract în domeniu.

Și frumoasă, și deșteaptă

„Eu am aplicat, dar nu mă așteptam să fiu selectată, fiind concurența foarte mare, fetele frumoase, dar cred că interviul a făcut diferența, poate m-am exprimat mai bine în engleză pentru că eu vorbesc fluent.  Nu prea mai am cu cine vorbi limba română decât cu mama și cu fratele”, ne-a mărturisit Alexandra.

Alexandra locuiește de câțiva ani în Anglia și studiază la Universitatea Bolton- Robotică și Automatizări, fiind în ultimul an de studiu. Are dimensiuni care se apropie de perfecțiunea din lumea modelling-ului: 1,80 m înălțime, 64 de kilograme, iar măsurile sale sunt: 90- 63- 95. Alexandra adoră să meargă la sală, să citească, dar și să petreacă timp alături de familie și prieteni. Este pasionată de călătorii, îi place să cunoască oameni noi, să vadă locuri interesante, să se distreze și să-și facă amintiri plăcute oriunde ajunge.

Miss Europe Continental este un concurs de frumusețe internațional, care adună femei frumoase din toate colțurile lumii. Puține dintre cele care aspiră la o astfel de experiență sunt selectate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *