Cea mai sexy botoşăneancă din lumea modellingului dezvăluie secretul siluetei sale

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Este considerată una dintre cele mai sexy fotomodele din România, dar pentru a arăta atât de bine este nevoie şi de efort. Botoşăneanca Lavinia Furtună este amatoare de dulciuri şi norocul său este că iubeşte să facă sport.

Fosta participantă la Next Top Model a apelat şi la nutriţionist pentru a-şi păstra silueta de indiviat, dar regimul strict a făcut-o să renunţe. A ales, însă, să mănânce puţin şi des şi să  meargă la sală.

like facebookMerg la sală. Vara merg la alergat. Am o problemă eu cu dulciurile foarte mare. Renunţ mereu la mâncare pentru dulciuri. Din când în când mai ţin diete. Am fost la nutriţionist şi am ţinut dietă, dar e foarte greu şi am preferat să mănânc cum ştiu eu mai bine, adică foarte puţin şi des pentru că dieta de la nutriţionist era foarte strictă, cu gramaj, la ora fixă, trebuia să mă duc la şcoală cu caserola cu salată şi cu peşte sau să mănânc cinci prune uscate la ora D şi nu puteam. Era foarte complicat şi te săturai să mănânci aceeaşi mâncare zi de zi”, a declarat Lavinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *