Dosar penal deschis de Poliţie în cazul copilului din Botoşani surprins în timp ce ameninţa cu cuţitul o adolescentă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a deschis un dosar penal în cazul copilului din judeţul Botoşani surprins în timp ce ameninţa cu cuţitul o adolescentă. Potrivit oficialilor Poliţiei, ancheta priveşte săvârşirea unei infracţiuni de ameninţare.

Un copil de 13 ani din localitatea Horlăceni a fost fotografiat în timp ce amenință cu un cutit o tânără. Băiatul este cunoscut de localnici ca fiind violent și copiilor le este teamă de el. Ei spun că au încercat să discute cu părinții, dar tatăl este și el violent și nu se pot înțelege cu el.

„Amenință cu cuțitul, umblă cu cuțitul, uitați, între copii. Aseară iarăși scandal, toată ziua numai scandal. Umblă pe drum cu câini ogari, omoară pisicile, toată ziua numai scandal și huit”, ne-a mărturisit un localnic.

Potrivit acestuia, în ciuda reclamațiilor făcute la Poliție, deocamdată nu s-a luat nicio măsură împotriva lui.

„El la 13 ani fumează, se dezbracă în fața copiilor. Și la școală a avut probleme. A bătut niște copii”, ne-a mai spus localnicul.

Oamenii sunt exasperați și nu știu la cine să mai apeleze pentru a-l potoli pe băiatul de 13 ani, dar și pe frații acestuia.

Mama băiatului susține că fiul său ar fi fost provocat, dar nu este agresiv și cu siguranță nu are forță pentru a deveni violent. Mai mult decât atât, aceasta susține că fiul său nu poartă cuțit la el.

„Cuțitul a fost găsit în pădure și băiatul a sunat la tatăl lui, la soțul meu: Tată, ce fac cu dânsul? Am găsit un cuțit în pădure. El i-a zis: Ia-l și adu-l casă. Fata asta a avut un conflict în urmă cu o seară. […] Și băiatul meu a găsit cuțitul în pădure și când a venit probabil i-ar fi spus ceva la fată, nu știu, și a plecat. Deci fata asta a fugit cu mașina după el. L-a ajuns mult mai la vale cu iubitul ei, care l-a luat (n.r. pe copilul de 13 ani) și l-a trântit în pământ. Asta nu a spus, asta nu a filmat. Ați văzut cum îl ține de gât, el ține cuțitul ascuns la spate ca să nu i-l ia”, ne-a mărturisit femeia.

 

FOTO Imagini care îți dau fiori! Un copil din Botoșani amenință cu cuțitul o tânără. „Numai scandal toată ziua, omoară pisici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *