Noi detalii despre scandalul de la Horlăceni, unde un copil de 13 ani a fost fotografiat amenindând cu cuțitul o tânără. Mama: „Nu este agresiv. El nu poate bate nicio gâză”

Noi detalii ies la iveală despre scandalul de la Horlăceni, unde un copil de 13 ani a fost fotografiat cu un cuțit în mână, amenințând o tânără. Mama băiatului susține că fiul său ar fi fost provocat, dar nu este agresiv și cu siguranță nu are forță pentru a deveni violent. Mai mult decât atât, aceasta susține că fiul său nu poartă cuțit la el.

Cuțit găsit în pădure

„Cuțitul a fost găsit în pădure și băiatul a sunat la tatăl lui, la soțul meu: Tată, ce fac cu dânsul? Am găsit un cuțit în pădure. El i-a zis: Ia-l și adu-l casă. Fata asta a avut un conflict în urmă cu o seară. […] Și băiatul meu a găsit cuțitul în pădure și când a venit probabil i-ar fi spus ceva la fată, nu știu, și a plecat. Deci fata asta a fugit cu mașina după el. L-a ajuns mult mai la vale cu iubitul ei, care l-a luat (n.r. pe copilul de 13 ani) și l-a trântit în pământ. Asta nu a spus, asta nu a filmat. Ați văzut cum îl ține de gât, el ține cuțitul ascuns la spate ca să nu i-l ia”, ne-a mărturisit femeia.

Alin Iacob susține că mai are un copil de opt ani și unul de șase ani, dar sunt foarte cuminți. Totodată, spune că și fiul de 13 ani este un băiat care nu ar face rău nici unei muște.

„Nu este agresiv, dar recunosc că înjură. S-a mai jucat cu copii, a mai înjurat, dar el nu e agresiv. El nu poate bate nicio gâză, e foarte slab. La vârsta lui are 30 și ceva de kilograme”, ne-a declarat mama băiatului, Alina Iacob.

Mai mult, aceasta a trimis un clip video în care se vede cum fiul ei este filmat și ironizat de alți copii din sat, care i se adresează acestuia jignitor și îi spun că îl vor pune pe TikTok.

Reacția femeii vine la scurt timp după ce tatăl fetei s-a plâns că fiica sa a fost amenințată cu cuțitul de băiatul de 13 ani.

FOTO Imagini care îți dau fiori! Un copil din Botoșani amenință cu cuțitul o tânără. „Numai scandal toată ziua, omoară pisici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *