FOTO Imagini care îți dau fiori! Un copil din Botoșani amenință cu cuțitul o tânără. „Numai scandal toată ziua, omoară pisici”

Imagini de-a dreptul terifiante ne-au fost trimise pe adresa redacției Botosaninews.ro! Un copil de 13 ani din localitatea Horlăceni  fost fotografiat în timp ce amenință cu un cutit o tânără. Băiatul este cunoscut de localnici ca fiind violent și copiilor le este teamă de el. Ei spun că au încercat să discute cu părinții, dar tatăl este și el violent și nu se pot înțelege cu el.

„Amenință cu cuțitul, umblă cu cuțitul, uitați, între copii. Aseară iarăși scandal, toată ziua numai scandal. Umblă pe drum cu câini ogari, omoară pisicile, toată ziua numai scandal și huit”, ne-a mărturisit un localnic.

Potrivit acestuia, în ciuda reclamațiilor făcute la Poliție, deocamdată nu s-a luat nicio măsură împotriva lui.

„El la 13 ani fumează, se dezbracă în fața copiilor. Și la școală a avut probleme. A bătut niște copii”, ne-a mai spus localnicul.

Oamenii sunt exasperați și nu știu la cine să mai apeleze pentru a-l potoli pe băiatul de 13 ani, dar și pe frații acestuia.

 

One thought on “FOTO Imagini care îți dau fiori! Un copil din Botoșani amenință cu cuțitul o tânără. „Numai scandal toată ziua, omoară pisici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *