Avarie la reţeaua de apă! Nova Apaserv SA întrerupe serviciile în mai multe localităţi din Botoşani

Societatea comercială Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei, joi, 20 iulie 2023, până la ora 16:00, către utilizatorii din cartierul Alfa Land, Lebăda, comunele Bălușeni, Cristești, Coșula, Copălău, Frumușica, inclusiv orașul Flămânzi. Măsura este luată din cauza unei avarii apărute pe conducta din PEHD Ø315 mm, cu localizare pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 58.

Precizăm că echipa de intervenţii a societăţii a început efectuarea manevrelor necesare remedierii defecțiunii şi repunerii sistemului în funcțiune.

De asemenea facem mențiunea că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia.

Un om de afaceri din Botoșani vrea să construiască o fântână în Africa. „Am pus mâna pe telefon și l-am contactat pe Ștefan Mandachi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *