Un om de afaceri din Botoșani vrea să construiască o fântână în Africa. „Am pus mâna pe telefon și l-am contactat pe Ștefan Mandachi”

Un om de afaceri din Botoșani vrea să construiască o fântână în Africa. Este vorba despre proprietarul unei cafenele din Botoșani, Ciprian Rotariu, care a discutat cu Ștefan Mandachi în acest sens și va construi fântâna în Uganda, un loc unde este mare nevoie de apă.

„Am pus mâna pe telefon și l-am contactat pe Ștefan Mandachi de la Suceava. I- am spus hotărât că aș vrea să construiesc o fântână într-o țară din Africa. Știam că el a construit mai multe fântâni. Mi-a mulțumit pentru gest și m-a pus în legătură cu constructorul. Mi s-a dat o listă cu mai multe țări unde este nevoie urgent de apă și unde se poate construi fântâni”, a spus omul de afaceri.

Astfel, duminică, 23 iulie, Ciprian Rotariu organizează evenimentul Apă în Uganda, la cofee-shop-ul La Barista, iar banii adunați vor fi folosiți pentru fântâna din Africa.

Sebastian, tânărul din sistemul de protecție al DGASPC Botoșani, admis la Facultatea de Matematică a UAIC cu 9.88

4 thoughts on “Un om de afaceri din Botoșani vrea să construiască o fântână în Africa. „Am pus mâna pe telefon și l-am contactat pe Ștefan Mandachi”

  1. avem sate unde nu este apă, am auzit ca in satul Aurel Vlaicu din com Avrameni oamenii cara apa cu bazinele pentru animale și pentru băut! scurtati drumul până în Africa și sapati o fântână pentru românii voștri, iar când românii vor avea sigur vor merge și vor face fântâni in Africa

  2. Domnule ROTARU ma gandesc cu tristete la romanii mei si ai tai dintrun sat din Botosani mai exact la cei din satul AUREL VLAICU comuna AVRAMENI care de ani buni cara apa cu remorcile , bidoane iar primaria a bagat 7 milione de euro in pamant dar nu are sursa de apa , iar bietii tarani nu au apa !
    trist !
    e bine ca va ganditi la ugandezi dar v-as ruga sa va ganditi la conationalii nostri …. poate gandul cel bun va va intoarce cu fata catre romani !
    domnul de la sv este un culegator de laikuri .. iar daca mama lui JENI sar trezi din mormant , iar da doua palme sa il trezeasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *