Câtă tristețe! Gestul făcut de prietenii băiatului din Botoșani, care a murit înecat în Prut. „Ai luat examenul cu brio, mare mândrie, dar acum te vom duce numai la groapă”

Moartea lui Adrian, băiatul de 14 ani, care s-a înecat în râul Prut, a îndoliat întreaga comunitate. Prietenii acestuia au purtat, la înmormântarea sa, tricouri cu chipul acestuia. Cu toții sunt cutremurați de cele întâmplate.

Adrian, un copil de 14 ani, din comuna botoșăneană Rădăuți Prut, a murit înecat în râul Prut, vineri după-amiază, după ce a ieșit cu prietenii la scăldat. Au fost multe zâmbete, s-au bălăcit, au strigat, au râs, momente speciale, specifice vârstei lor, dar la un moment dat băiatul de 14 ani s-a aruncat în apă și nu a mai ieșit. Speriați, amicii săi au cerut ajutor. După ore întregi de căutări, din păcate, Adrian a fost găsit mort.

A lăsat în urmă o soră îndoliată și cei doi părinți sfâșiați de durerea pierderii lui. Cei care l-au cunoscut spun că era un suflet frumos și bun.

Păcatele celor care te-au aruncat in gaura morții, după au fugit. De ce au fugit ? De ce nu te-au salvat și pe tine ? De ce s-a anunțat târziu ? De ce salvatorii nu te-au salvat deși erai sub nasul lor ? De ce a durat peste 6 ore ? De ce a trebuit să-ți văd trupul fără viață, fără culoare și împietrit ? “Vin acasă și dormim toți “ ultimele tale cuvinte, ultima dată când ți-am auzit glasul. Trebuia să mergem peste 3 zile să te înscriem la liceul dorit ! Ai luat examenul cu brio, mare mândrie, dar acum te vom duce numai la groapă. M-ai lăsat singură si dorul va fi imens! Dumnezeu avea nevoie de un înger atât de frumos si cuminte ! Voi rămâne fără cuvinte mereu la adresa ta, copil minunat, copil deștept si dulce ! De ce fratele meu ? Singurul meu frate”, este mesajul dureros transmis pe rețelele de socializare de sora acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *