Cum s-a produs accidentul mortal de duminică de la Cerchejeni. Concluziile polițiștilor!

Accidentul mortal înregistrat duminică după-amiază în localitatea Cerchejeni din județul Botoșani a fost generat de neadaptarea vitezei într-o curbă. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, tânărul de 22 de ani care și-a pierdut viața în accident se deplasa pe drumul județean DJ 297, dinspre Sulița către Blândești. Într-o curbă la dreapta, botoșăneanul pierde controlul asupra direcției de mers și intră în impact cu podul și gardul unor locuințe, apoi se răstoarnă în șanț.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. Acesta se afla singur în autoturism”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Tânărul decedat este din comuna Blândești.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Știrea inițială

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, duminică seară, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. Tragedia s-a întâmplat pe raza localității Cerchejeni.

„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ. Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină”, precizează reprezentanții ISU Botoșani.

Echipajele medicale au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs nenorocirea.

FOTO Tragedie! Un tânăr de 22 de ani, din Botoșani, a murit într-un accident cumplit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *