FOTO Tragedie! Un tânăr de 22 de ani, din Botoșani, a murit într-un accident cumplit

Un tânăr de 22 de ani a murit, duminică seară, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. Tragedia s-a întâmplat pe raza localității Cerchejeni, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ. Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină”, precizează reprezentanții ISU Botoșani.

Echipajele medicale au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs nenorocirea.

Ce spune Poliţia

Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliție Județean, un tânăr de 22 de ani, din comuna Blândești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe D.J. 297, din direcția Sulița către Blândești, într-o curbă la dreapta pierde controlul asupra direcției de mers și întră în impact cu podul și gardul unor locuințe, apoi se răstoarnă în șanț.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. Acesta se afla singur în autoturism.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

O altă mașină a lovit un cap de pod

Patru persoane, printre care doi minori, au fost rănite în urma unui accident rutier, produs, marți, pe raza localității Dumeni. Autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea forțelor de intervenție, cele patru persoane, doi băieți de 13 respectiv 15 ani, o femeie de 60 de ani și conducătorul auto, erau ieșite din mașină. Băiatul de 13 ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Celelalte victime au ajuns la spital cu ambulanțele SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornei de la bateria autoturismului. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *