Un tânăr din Botoșani a spart geamul mașinii Poliției și a rănit ușor un polițist. Și-a aflat pedeapsa

Un tânăr din Botoșani care a spart geamul unei mașini a Poliției și a rănit ușor un polițist a fost condamnat definitiv, vineri, în baza unei hotărâri dispuse de Curtea de Apel Suceava. Laurențiu Florentin Lebădă a fost condamnat, definitiv, la un an și nouă luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tânărul are 27 de ani, care este din comuna Todireni, a fost condamnat după ce în luna august a anului trecut, pe fondul unor neînțelegeri cu tatăl său, a lovit cu pumnul geamul mașinii de Poliție, iar cioburile l-au rănit pe unul dintre agenții de poliție.

Ce s-a întâmplat atunci

Un poliţist din cadrul IPJ Botoşani, în timp ce se deplasa, în interes de serviciu, cu autospeciala din dotare, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, un bărbat i-a făcut semn să oprească autospeciala, solicitându-i ajutor. Poliţistul a coborât geamul autospecialei pentru a discuta cu persoana respectivă, care i-a spus că are neînţelegeri cu fiul său, moment în care, un tânăr de 26 de ani, din comuna Todireni s-a apropiat de autospecială şi a lovit cu pumnul în geamul portierei, iar cioburile de sticlă rezultate i-au cauzat leziuni superficiale poliţistului, la antebraţul stâng.

Ulterior, tânărul de 26 de ani a părăsit zona respectivă, iar poliţistul a solicitat întăriri. La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, tânărul fiind prins şi imobilizat de forţele de ordine venite în sprijin. Până la imobilizare, tânărul a mai avariat două autoturisme aflate în zona respectivă.

Polițiștii susțin că, atunci când a comis fapta, se afla sub influența stupefiantelor, testele făcute fiind pozitive la anfetamină.

FOTO Descinderi cu poliția la un cămin de bătrâni din Botoșani! Peste 30 de persoane erau în interior

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com