Botoșăneanul milionar, nou proiect după Imperiul Leilor: “Îmi mănâncă și zilele și nopțile”

foto: impact

Sebastian Dobrincu nu va mai apărea în cel de-al patrulea sezon al emisiunii “Imperiul Leilor” care va începe în curând la Pro TV. Deși nu mai are filmări și nu mai ocupă unul dintre scaunele destinate investitorilor care caută antreprenori să le ofere o șansă de a face o schimbare reală, Sebastian nu are un program mai relaxat.

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, tânărul antreprenor de succes și fost concurent Survivor, a spus care este proiectul în care investește timp și bani, cum decurge o zi de muncă, de câte ore are nevoie să se odihnească pentru a da randament, dar și care e metoda preferată de relaxare.

Sebastian Dobrincu este modelul că prin muncă și perseverență se poate obține succesul. Este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

El a intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Când era foarte mic, a învățat singur programarea. Chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, Sebastian Dobrincu are o perioadă plină pe plan profesional.

Sebastian Dobrincu: “Am început o companie nouă în domeniul de inteligență artificială”

Cum arată vara asta pentru tine pe plan profesional și personal?

Viața mea personală și profesională o să fie cam una și aceeași: foarte ocupată. Am început o companie nouă în domeniul de inteligență artificială, care îmi mănâncă și zilele și nopțile, așa, din păcate, o să învăț și vara asta, însă mă consolez cu gândul că sunt tânăr și am timp să petrec mai încolo în viață și că acum bat fierul cât e cald. Și nici nu sunt genul foarte petrecăreț, îți spun sincer, îmi place atât de mult munca pe care o fac și după principul acesta m-am ghidat toată viața să nu simt o zi că muncesc, încât nici nu pot să mă plâng că vai, nu am luat vacanțe, vai, nu am luat o pauză, deci multă muncă vara asta.

Dar nu ai un plan cu Ioana să plecați undeva la mare, măcar așa un city break?

Ce bine sună! Problema este că și Ioana acum este în concerte, în plin turneu cu Dj Project. Îți dai seama cât de greu ne sincronizăm, abia ne vedem la față în unele săptămâni. Dar să se adeverească ce ai zis tu și să se lege măcar o ieșire de un weekend să uităm de responsabilitățile astea de zi cu zi. Ar fi frumos! Sper că ai vorbit cu noroc!

Să fie de bun augur! Cum arată o zi de muncă la tine? Câte ore aloci pentru somn? Ești un exemplu, pentru că ai reușit să ai succes, nu a fost o muncă în van.

Da, nu a fost în van, dar nu știu dacă ar fi un exemplu decât pentru cine vrea să își sacrifice niște ani din viață. Într-adevăr culeg roadele, nu pot să mă vaiet că am muncit degeaba. Dar mai presus de orice mi-a plăcut ceea ce am făcut și nu am simțit vreodată că, vai ce muncesc și nu am timp de mine.

Cum arată o zi? Ziua mea începe cu ziua de dinainte, pentru că mă culc foarte târziu, cu ochii în calculator sau cu telefonul la ureche pe apeluri. Mă trezesc foarte devreme, nu știu cât dorm.

Încerc să dorm cât mai mult, pentru că nu dau randament, nu sunt genul care “Mamă, să dorm 3 ore – 4 ore că ești productiv!” Nu, dacă dormi puțin și prost, nu ești nici productiv, nici nu rezolvi nimic, nu împaci pe nimeni! Încerc să mă odihnesc, 5 ore – 6 ore, atâta îmi cere corpul natural, nu forțez nimic, mă trezesc natural și după, fiecare zi e diferită. Nu știu, fie am lucruri de terminat, de început taskuri noi, am oameni care așteaptă să coordonăm, să raporteze, să gestionăm următorul plan, e full. E o viață aglomerată.

Sebastian Dobrincu: “Ăsta e răsfățul meu zilnic”

Ce pasiuni ai? Cum te relaxezi la finalul unei zile de muncă?

Mă plimb foarte mult în parc. Lumea o să mă vadă în parc și mă văd oamenii zilnic în parc, pentru că acolo îmi petrec majoritatea timpului liber. Stau în parc și îmi golesc mintea cu tot ce am acumulat de-a lungul zilei, ăsta e răsfățul meu zilnic: mă plimb foarte mult pe jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *