Un singur elev din Botoșani a obținut media 10 la Bacalaureat. Au fost publicate rezultatele!

Un singur elev din județul Botoșani a obținut media 10 la Bacalaureat înainte de contestații. Este vorba despre un absolvent al Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani: Andra Mera (foto). Următoarea medie este 9.98 și aparține unui absolvent al aceluiași colegiu.

VEZI AICI REZULTATELE!

Dacă sunteți nemulțumit de rezultatele obținute la Bacalaureatul din 2023, aveți opțiunea de a contesta aceste rezultate. Pentru a face acest lucru, va trebui să completați un formulare în care să specificați proba sau probele la care doriți recorectarea lucrării. Cererea de contestație poate fi depusă online sau fizic la școala unde ați susținut examenul.

După centralizarea cererilor de contestație, lucrările sunt recorectate. După încheierea procesului de evaluare a lucrărilor, notele obținute în urma reevaluării sunt comparate cu cele inițiale. În cazul în care se constată o diferență mai mare de un punct, se convoacă o nouă comisie de evaluare, iar nota acordată de această a doua comisie devine nota finală.

Singura elevă din Botoșani cu 10 la Bacalaureat: Mă simt foarte fericită! Nu eram sigură că voi obține notă maximă

Candidații care depun contestații trebuie să completeze și să semneze o declarație prin care confirmă că sunt conștienți că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate să modifice nota inițială, fie prin creștere, fie prin scădere.

Nota obținută în etapa de soluționare a contestațiilor devine nota definitivă, indiferent de diferența de punctaj față de nota inițială acordată în etapa de evaluare inițială a lucrării. Această notă nu mai poate fi modificată și reprezintă nota finală obținută de candidat la respectiva probă.

Rezultatele finale vor fi publicate în data de 7 iulie.

Eleva din Botoșani, cu 10 la Evaluarea Națională, care vrea să calce pe urmele mamei sale. „Eu cred că mulți dintre colegii mei ar fi meritat note de 10”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *