FOTO Ce s-a întâmplat cu cea mai râvnită șoferiță de TIR din România. Botoșăneanca de 26 de ani a fost desemnată cea mai sexy șoferiță de TIR, în urmă cu patru ani

Îți mai amintești de Mălina Elena Ghileschi, bruneta focoasă din Botoșani care a făcut furori printre urmașii lui Adam, odată cu publicarea poveștii sale? Astăzi are 26 de ani și arată mai bine ca niciodată. Un detaliu făcut public de către tânără i-a dezamăgit pe admiratorii săi. Află în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat cu cea mai râvnită șoferiță de TIR din România.

Mălina Elena Ghileschi a ajuns în atenția publicului larg din România în urmă cu patru ani, când a fost desemnată cea mai sexy șoferiță de TIR din România, în urma unui sondaj efectuat pe platforma socială Facebook. La vremea respectivă, avea doar 22 de ani, însă cu aspectul său fizic impecabil a făcut furori printre bărbați.
Bruneta focoasă s-a născut în Botoșani. După ce și-a finalizat studiile liceale, a ales să urmeze un drum profesional neașteptat pentru mulți. Cariera sa de șoferiță de TIR a început în anul 2019, după ce a terminat școala de șoferi și a obținut permisul de conducere pentru categoriile C și E, precum și atestatul pentru transport marfă.
Mălina lucra (și probabil lucrează și în prezent) la o companie cu sediul în Germania, care activează pe mai multe ramuri: distribuție de produse, distribuție de colete, transport marfă și altele
„Practic, o zi de muncă se desfășoară astfel: se merge cu camionul la un depozit de unde șoferul trebuie să încarce marfă pentru 2-3 sau 4 magazine, urmând să meargă la adresele filialelor pentru a lăsa paleți cu alimente și pentru a lua înapoi paleți goi ce vor fi aduși ulterior la depozitul de unde s-a încărcat marfa”, a povestit Mălina Elena Ghileschi despre activitatea sa profesională, în urmă cu patru ani.

La vremea respectivă, bruneta din Botoșani avea un iubit care lucra la aceeași companie, însă se coupa cu aprovizionarea magazinelor. Pentru că Mălina Elena Ghileschi a impresionat nu doar prin ambiție și hărnicie, ci și prin formele armonioase ale corpului său, mulți bărbați i-au dat târcoale, sperând să o seducă pe șoferița sexy.

Nu a fost dat să fie însă, după cum o demonstrează o serie de imagini făcute publice de brunetă pe conturile sale sociale. Se pare că iubitul pe care îl avea în urmă cu patru ani i-a devenit logodnic și, recent, partener de viață cu acte. Mălina Elena și-a schimbat, astfel, numele de familie, preluându-l pe cel al soțului său, Dragomir.

Frumoasa șoferiță de TIR nu a dorit să ascundă evenimentul important care a avut loc în viața sa, făcând publice câteva fotografii de la nunta cu alesul inimii ei. Mălina Elena Dragomir pare să fie în culmea fericirii alături de bărbatul său. Negreșit, urmașii lui Adam care și-au încercat norocul au oftat supărați când au auzit vestea că cea mai sexy șoferiță de TIR din România s-a măritat. A fost o reală tragedie pentru bărbații care încercau să o cucerească, notează Playtech stiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *