Tânăra din Botoșani care și-a înjunghiat soțul într-o parcare rămâne în arest. Decizie a judecătorilor în dosarul său

Tânăra din Botoșani care și-a înjunghiat soțul într-o parcare rămâne în arest. Magistrații Tribunalului Botoșani au decis, miercuri, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele Andreei Elena Vărvăruc, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Botoșăneanca, în vârstă de 26 de ani, este acuzată că la mijlocul lunii mai, în timp ce se afla în parcarea din fața magazinului Profi de pe strada Săvenilor, pe fondul unor neînțelegeri în familie, l-ar fi înjunghiat cu un cuţit pe soţul său.

Botoşăneanul a fost rănit, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de prelungire arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Boto?ani în dosarul nr. 380/P/2023. În temeiul art. 236 raportat la art. 234, art. 223 alin.2 şi art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatei Vărvăruc Andreea-Elena cercetată pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de „omor” prev. şi ped. de art. 32 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1, 2 Cod penal cu aplic. art. 199 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 20 iunie 2023 şi până la data de 19 iulie 2023, inclusiv. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 405 alin. 2 Cod procedură penală, astăzi 14 iunie 2023.

Un profesor din Botoșani va sta ani buni după gratii. Curtea de Apel Suceava a dat decizia finală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *