Ea este tânăra de 26 de ani din Botoşani care şi-a înjunghiat soţul. Măsură luată împotriva sa

Foto: Antena3

Tânăra de 26 de ani din municipiul Botoşani care şi-a înjunghiat soţul a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoşani. Ea se numeşte Andreea-Elena Vărvăruc .şi este acuzată acum se săvârșirea infracţiunii de tentativă de omor.

Botoşăneanca a fost arestată după ce, în cursul zilei de sâmbătă,, pe fondul unor neînțelegeri în familie, l-ar fi înjunghiat cu un cuţit pe soţul său. Botoşăneanul a fost rănit, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 380/P/2023. În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatei Vărvăruc Andreea-Elena, reţinută preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de “omor” prev. şi ped. de art. 32 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1, 2 Cod penal cu aplic. art. 199 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.05.2023 şi până la data de 19.06.2023 inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei Vărvăruc Andreea-Elena. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul pentru asistenţa juridică din oficiu a inculpatei, în sumă de câte 680 lei, se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei pe numele avocat Lazăr Răzvan. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 21 mai 2023, ora 16:25

 

VIDEO Înfiorător! O femeie din Botoșani și-a ucis soțul cu un cuțit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *