VIDEO Înfiorător! O femeie din Botoșani și-a ucis soțul cu un cuțit

O femeie din județul Botoșani și-a ucis soțul cu care avea doi copii. Aceasta i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Nenorocirea a avut loc vineri după-amiază, în localitatea Dezmir, comuna Apahida din Cluj.

În urma unui conflict spontan cu soțul, ea a luat un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori, potrivit ziarulclujean.ro.

În urmă cu două săptămâni, botoșăneanca a mai făcut un scandal uriaș, ea având episoade violente din cauza problemelor psihice. Ar fi spart totul prin casă, fiind nevoie de intervenția autorităților.

„Ea era acolo singura, iar soțul ei marinar, păcat ca a muncit enorm sa aibă o familie frumoasa”, spune o dorohoiancă.

Cei doi soți au trăit în Dorohoi, iar cunoscuții spun că erau o familie frumoasă și păreau fericitiți împreună, apoi s-au mutat și nu au mai ținut legătura decât cu rudele apropiate din județul Botoșani.

„Într-adevăr, şi-a ucis bărbatul cu cuţitul, are doi copii, ea este cu probleme psihice”, a spus, pentru Cluj24, primarul comunei Apahida, Grigore Fati.

El a mai spus că soţul femeii era marinar.

„Am avut o chestie urâtă cu femeia, acum două-trei săptămâni, a fost poliţia locală acolo, distrus tot din casă. Soţul era plecat, era marinar”, a mai spus primarul.

Poliţia şi medicii legişti sunt la faţa locului pentru a investiga cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *