Tânăr reținut după ce a distrus 16 autoturisme parcate în municipiul Botoșani

foto arhiva

Un tânăr a fost reținut pentru că ar fi distrus 16 autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiul Botoșani. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, la data de 11 iunie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 19 ani, din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea a 16 infracțiuni de distrugere.

În urma probatoriului administrat de polițiști, s-a stabilit faptul că, în perioada 4-8 iunie 2023, botoşăneanul ar fi distrus, prin tăiere cu un obiect ascuțit, anvelopele unui autoturism și ar fi zgâriat elemente de caroserie, ale altor 15 autoturisme, care erau parcate pe mai multe străzi, din municipiul Botoșani.

”Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele și pentru luarea măsurilor legale care se vor impune”, a declarat Delia  Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Botoșani.

Mașină urmărită de un echipaj de poliție, după ce nu a oprit la semnal. Surpriza pe care au avut-o polițiștii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *