Mașină urmărită de un echipaj de poliție, după ce nu a oprit la semnal. Surpriza pe care au avut-o polițiștii din Botoșani

O mașină a fost urmărită de un echipaj de poliție, după ce nu a oprit la semnalul regulamentar. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au observat, sâmbătă, pe drumul public din comuna Unțeni, un autoturism care avea sistemul de iluminare oprit, iar la vederea autospecialei de poliție, a schimbat brusc direcția de deplasare, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului,  iar în scurt timp au reușit blocarea acestuia. A fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Unțeni. Botoșăneanul se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu avea permis.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a precizat Nenișcu.

FOTO Accident pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani. Un tânăr a intrat cu viteză într-o mașină parcată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *