Doi tineri din Botoșani, în scandal cu un vecin de 60 ani. Motivul pentru care bărbatul a sunat la 112

Doi tineri din județul Botoșani și unul din Suceava s-au trezit cu poliția la ușă din cauza unui vecin de 60 de ani. Bărbatul a sunat la 112 și a spus că cei trei l-au agresat.

Sâmbătă, 10 iunie, bărbatul de 60 de ani, din municipiul Suceava, a mers la ușa vecinilor săi de la etajul 9 să le explice că dacă nu se închide ușa liftului bine, acesta rămâne blocat neputând să îl mai folosească nimeni.

Ajuns la etajul 9 a bătut la ușa apartamentului de unde au ieșit trei persoane de sex masculin și l-ar fi apostrofat verbal și l-ar fi împins. Polițiștii au mers la apartamentul respectiv și i-au găsit pe un tânăr de 19 ani, din Botoșani, o fată de 21 de ani, din Todireni, județul Botoșani, și un tânăr de 18 ani din municipiul Suceava. Botoșănenii locuiesc cu chirie în apartamentul respectiv.

Aceștia au recunoscut că bărbatul de 60 de ani le-a bătut la ușă, apoi a făcut scandal și părea că este sub influența băuturilor alcoolice, după care a plecat. Ei spun că nu a fost vorba despre nicio agresiune. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

FOTO Tristețe fără margini! Gianina, tânăra din Botoșani moartă în accident alături de iubitul ei, a fost înmormântată în rochie de mireasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *