FOTO Tristețe fără margini! Gianina, tânăra din Botoșani moartă în accident alături de iubitul ei, a fost înmormântată în rochie de mireasă

Tristețe fără margini într-o localitate din județul Botoșani, acolo unde Gianina, tânăra de 24 de ani, moartă în accident alături de iubitul ei, în timp ce se întorceau din străinătate, a fost înmormântată. Alături de Andrei, planifica nunta lor în detaliu. Își doreau să petreacă unul alături de celălalt până când moartea îi va despărți, dar niciunul dintre ei nu știa ce plan crunt le rezervă soarta.

Vineri, Andrei a fost înmormântat creștinește, iar sâmbătă, la Socrujeni, a fost condusă pe ultimul drum Gianina. A fost îmbrăcată în rochie de mireasă în ultima sa zi pe acest pământ, iar în loc de alaiul de nuntă, au condus-o rudele și prietenii îmbrăcați în haine cernite de înmormântare.

Câtă durere a rămas în sufletul lor după moartea Gianinei!

„Era atât de tânără, avea toată viața înainte”, spuneau mulți dintre cei care au cunoscut-o.

”Dumnezeu sa va odihnească în pace!! NU îmi vine sa cred! Prea tineri și frumoși! Drum lin spre cer, draga mea! Noi așteptam nunta, nu așa o veste tragică! Pe oamenii buni ii ia Dumnezeu lângă el…”

”Nu-mi vine să cred! Dumnezeu să te ierte!”, au scris prietenii pe Facebook.

Gianina era singura fată a celor doi soți. Era mereu ocrotită de părinți, dar și de cei trei frați ai săi, care la rândul lor au luat calea străinătății. Locuiau în localitatea Socrujeni, iar Gianina a studiat la liceul din Trușești. Atât localnicii din Socrujeni, cât și cei din Trușești își amintesc de ea ca fiind o tânără cuminte, respectuoasă și liniștită.

Cum s-a produs nenorocirea

Andrei Lămășanu, de 25 ani din comuna suceveană Boroaia, se deplasa cu autoturismul Ford, din Danemarca, pe DN17, având direcția de deplasare Păltinoasa – Ilișești.

La un moment dat, probabil pe fondul oboselii, a adormit la volan, a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală ușoară cu autoturismul marca Audi condus regulamentar de către Florin B., de 20 ani din comuna suceveană Adâncata, și ulterior în coliziune frontală cu autoutilitara Iveco condusă, de asemenea, regulamentar, de către  Iulian A. de 30 ani din comuna suceveană Dumbraveni.

În urma impactului, Gianina a suferit leziuni în urma cărora a survenit decesul, iar conducătorul auto a suferit leziuni pentru care a fost nevoie de intervenția unui echipaj medical. A fost resuscitat, dar din păcate a decedat și el. Ceilalți doi șoferi au fost testați cu aparatele etilotest rezultatele fiind negative. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Se întorceau din Danemarca

Gianina și Andrei au murit marți, la o vârstă mult prea fragedă. Nenorocirea a avut loc la prima oră a dimineții, în localitatea Ilișești, județul Suceava. Tinerii au sfârșit între fiarele contorsionate ale mașinii lor după ce s-au izbit violent de un autotren. În cumplitul accident mai fost implicată și o a treia mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *