Un om de afaceri și un viceprimar, propuși de PNL Botoșani în locul lui Iliuță și al lui Malancea

PNL BotosaniUn om de afaceri și un viceprimar au fost propuși de PNL Botoșani în locul lui Viorel Iliuță și al lui Radu Malancea, care au demisionat din partid și, inclusiv, din funcția de consilier județean.

PNL a decis să încredințeze mandatele de membru al Consiliului Județean omului de afaceri Cristian Andrici, cel care deține o societate cu profil agricol în comuna Brăești, dar și viceprimarului comunei Lunca, Ovidiu Constantin Maxim.

Primul s-a afla pe locul al 19-lea pe lista de candidați ai PNL la Consiliul Județean, la alegerile din 2020, în timp ce al doilea se afla abia pe poziția a 24-a. Pentru a ajunge la Ovidiu Maxim, liberalii au renunțat la Marcel Maxim (poziția 20), care este și consilier local în municipiul Botoșani, la Maria Mirabela Dumitriu, care este consilier al prefectului, la Alberto Gavrilescu, care lucrează la Autoritatea de Reglementare în domeniul Serviciilor Comunale, dar și la inspectorul școlar Sebastian Mihalachi.

Mandatele lui Andrici și Maxim trebuie validate de instanță, iar apoi aceștia vor depune jurământul în plenul Consiliului Județean Botoșani.

Schimbări în Consiliul Județean Botoșani. Posturi rămase libere după demisiile din PNL. Cine ar putea intra în CJ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *