Decizie surpriză! Un important membru PNL Botoșani a demisionat din partid. A fost mulți ani președinte

Viorel Iliuță, alături de liderul partidului, Costel Șoptică, la sediul PNL

Un important membru al filialei din Botoșani a PNL a demisionat, vineri, din partid, formațiune politică în care a fost mulți ani lider. Este vorba de fostul președinte al organizației municipale, Viorel Iliuță. El susține că a recurs la acest gest ca urmare a faptului că principiile și valorile pentru care a aderat la PNL și în care a crezut au devenit acum pur declarative, nu se mai regăsesc în activitatea de zi cu zi a partidului, iar oamenii și liderii în care eu a avut încredere au fost îndepărtați.

În plus, Viorel Iliuță, care este directorul general al Elsaco Electronic, afirmă că „PNL a devenit o anexă a PSD” și că un „partid de pluton”.

De ce am luat această hotărâre? Ei bine, principiile și valorile pentru care am aderat la PNL și în care am crezut au devenit acum pur declarative, nu se mai regăsesc în activitatea de zi cu zi a partidului, iar oamenii și liderii în care eu am avut încredere au fost îndepărtați. Nu știu ce electorat mai reprezintă partidul acum, dar pot spune cu certitudine că în niciun caz electoratul tradițional. PNL a devenit o anexă a PSD, partid care știe cum să contabilizeze toate realizările politice în dreptul său și, într-un mod neelegant, cum să pună în cârca partenerului de guvernare toate neajunsurile. Nu mi-am imaginat, în calitate de om care a făcut campanie împotriva PSD, că votul meu, și nu doar al meu, va fi folosit pentru a aduce PSD în fruntea Guvernului. Din păcate, ne-am transformat dintr-un partid de centru-dreapta, din principala alternativă la PSD, într-un partid de centru-stânga cu idei și realizări puține, iar din vocea puternică a acelei părți din electorat pe care o reprezentam, am ajuns un partid de pluton, subordonat ideii de menținere a stabilității guvernării cu orice risc pentru viitorul partidului. Chiar și în aceste condiții, eu voi rămâne același om de dreapta”, a spus Viorel Iliuță.

Iliuță deține, în prezent, calitatea de consilier județean, fiind și liderul grupului consilierilor județeni ai PNL. În mandatul trecut, botoșăneanul a deținut și funcția de viceprimar al municipiului reședință de județ.

El este medicul din Botoșani vizat de perchezițiile polițiștilor. În locuința sa au fost găsiți peste 100.000 de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com