El este medicul din Botoșani vizat de perchezițiile polițiștilor. În locuința sa au fost găsiți peste 100.000 de euro!

Foto: GettyImages

Medicul din județul Botoșani vizat de perchezițiile polițiștilor este din localitatea Mitoc. Este vorba despre Ionuț Smicală, medic de familie pentru localnicii din Mitoc. Ancheta vizează  săvârșirea infracțiunii de obținere ilegală de fonduri. În locuința acestuia, dar și în celelalte locații deținute de el, au fost găsite peste 100.000 de euro.

„În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, printre care înscrisuri medicale și de evidență contabilă, precum și peste 100.000 de euro. Din probatoriul administrat, până în acest moment, a reieșit faptul că în cursul anului 2020, bărbatul bănuit de comiterea faptei, a solicitat spre decontare servicii medicale care nu au fost prestate în mod real, prejudiciul estimat fiind de peste 150.000 de lei”, precizează Nenișcu.

Suma identificată la locațiile percheziționate a fost indisponibilizată în vederea acoperirii prejudiciului cauzat prin activitatea infracțională. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

90 de botoșăneni au ajuns la spital cu mușcături de căpușe; peste 40 sunt copii

2 thoughts on “El este medicul din Botoșani vizat de perchezițiile polițiștilor. În locuința sa au fost găsiți peste 100.000 de euro!

  1. acest individ numai doctor nu poate fi numit !
    ne jignea pe noi si doamanele din sat , nu dadea retete sau lua bani , cand ne duce la oras ne lua bani ca pentru taxi.. in loc de salvare un nemernic ce trebuie sa faca puscarie , la puscarie si confiscatii casele de la Botosani !UN CRIMINAL DE OM CA CEI DIN LAGARLE DE CONCENTRARE ALE NAZISTILOR eu il numesc DR.MENGELE!

  2. sa se ia declarații ca pe pat in cabinet unde trebuia să stea bolnavii stăteau 4 câini…Eu am stat în ușă și vorbea ca un golan cu mine ..un borfas ajuns nu stiu cum medic…are vreo 5 apartamente , două case la Botoșani…spatii in Cluj…de ce nu se confiscă toate??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *