Un ordin emis de prefectul de Botoşani, Sorin Cornilă, suspendat de instanţă. Viza suspendarea unui viceprimar

Institutia Prefectului BotosaniUn ordin emis de prefectul judeţului Botoşani, Sorin Cornilă, a fost suspendat, vineri, de instanţa de judecată. Este vorba de ordinul 182 pe care prefectul l-a emis pe 26 aprilie 2023 privind încetarea mandatului de consilier local şi, inclusiv de viceprimar al comunei Călăraşi, a lui Iulian Daniel Ripiceanu.

Emiterea ordinului a fost solicitată de PNL, care l-a exclus din partid pe viceprimar, după ce acesta a intrat în divergenţă cu primăriţa din Călăraşi, Elena Vrajotis.

Ripiceanu a contestat ordinul prefectului şi a solicitat, în acelaşi timp, suspendarea executării acestuia, iar Tribunalul Botoşani i-a admis cererea de suspendare a executării.

Solutia pe scurt:

Admite acţiunea. Suspendă executarea Ordinului nr. 182/26.04.2023 emis de Prefectul judeţului Botoşani. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată – 2050 lei. Cu recurs. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin grefa instanţei

 

AUDIO Scandal cu înjurături într-o primărie din Botoșani. Viceprimar jignit și umilit de soțul primăriței. „Uăi, știi cum te-am pus vice, uăi boule”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *