Viceprimar PNL din Botoșani dat afară din partid. „Am fost pur și simplu radiat”

Un viceprimar din județul Botoșani, care este membru al Partidului Național Liberal (PNL), a fost dat afară din partid. Este vorba de viceprimarul comunei Călărași, Iulian Daniel Ripiceanu, care, pur și simplu, a fost radiat din evidențele membrilor PNL.

Botoșăneanul susține că nu a primit nicio motivație pentru acțiunea conducerii PNL Botoșani, însă își explică situația creată prin existența unor disesnsiuni între el și primărița din Călărași, Elena Vrajotis, și cu membrii familiei acesteia.

„A fost luată decizia fără nicio motivație, fără să mă cheme la partid. Într-o ședință a Consiliului Local Călărași am fost informat că am fost radiat. Eu am muncit foarte mult pentru PNL. Am făcut campanie, am umblat din casă în casă și la alegerile locale, și la parlamentare. Am adus foarte multe voturi și acum mă trezesc radiat”, a spus viceprimarul.

În baza deciziei PNL, Iulian Daniel Ripiceanu ar urma să piadă atât mandatul de consilier local, cât și cel de viceprimar.

Măsura a fost luată pe 17 august, însă a fost atacată în instanță de viceprimarul din Călărași, care a solicitat magistraților suspendarea acestui administrativ emis de PNL.

 

FOTO O tânără din județul Botoșani înființează prima fermă ecologică de găini pentru ouă

One thought on “Viceprimar PNL din Botoșani dat afară din partid. „Am fost pur și simplu radiat”

  1. PDL-ul transformat in PNL peste noapte nu este interesat de membri vechi ai partidului, nimeni nu este cunoscator pentru efortul depus, ei ne cauta doar in campaniile electorale iar in timpul mandatului ne folosesc pe post de marionete, pentru trecerea punctelor de pe ordinea de zi a sedintelor. Interesele intre judet (ma refer la toate judetele) si o comuna sau oras din judet sunt extrem de mari si trebuiesc pitite, cu cat stiu mai putini cu atat treaba merge bine, de aceea executa pe cei care sunt incomozi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *