AUDIO Scandal cu înjurături într-o primărie din Botoșani. Viceprimar jignit și umilit de soțul primăriței. „Uăi, știi cum te-am pus vice, uăi boule”

Scandalul cu înjurături dintr-o primărie din județul Botoșani a fost înregistrat.  Un viceprimar a fost bătut în biroul său din Primărie, iar imediat după agresiune acesta a anunțat Poliția prin 112. Este vorba de viceprimarul comunei Călărași, Iulian Ripiceanu, cel care a fost lovit în biroul de nimeni altul decât soțul primăriței din Călărași, Elena Vrajotis. Bărbatul primăriței, Cornel Vrajotis, a intrat în biroul viceprimarului și după ce l-a jignit de mai multe ori l-a agresat pe viceprimar, lovindu-l cu palma peste față și cu pumnii în jurul tâmplei.

„Uăi, știi cum te-am pus vice, uăi boule”, strigă Cornel Vrajotis către viceprimar.

Viceprimarul a anunțat Poliția și a mers la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgențe Mavromati.

În jurul orei 15.30, în timp ce îmi desfășurat activitatea ca viceprimar, eram în birou meu și lucram o evidență a foselor septice, a venit soțul doamnei viceprimar, Vrajotis Cornel, într-o stare de ebrietate avansată. A venit premeditat la mine, în biroul meu. A văzut că sunt singur, a închis ușa la birou și a început să imi adreseze injurii, jigniri. Am văzut care e intenția lui, să mă prindă și să mă lovească. Asta a fost intenția lui. Mi-a tras o palmă și după aia m-a mai lovit de două ori cu pumnul  în zona tâmplei, după care s-a dezechilibrat și a căzut peste calculator, peste masă. Eu am plecat și am sunat la 112. Am chemat Poliția. După aceea, m-am deplasat la UPU”, a spus viceprimarul agresat.

Acesta susține că agresiunea este o modalitate prin care familia primarului încearcă să îl determine să renunțe la funcția de viceprimar. Pe baza certificatului medico-legal obținut, viceprimarul va face plângere penală împotriva soțului primăriței din Călărași.

 

One thought on “AUDIO Scandal cu înjurături într-o primărie din Botoșani. Viceprimar jignit și umilit de soțul primăriței. „Uăi, știi cum te-am pus vice, uăi boule”

  1. Drag domnule reporter, dv a-ți ascultat cu atenție acel filmuleț publicat, felicitări, dar mai ascultați o dată la min 1:39,băgați și voi niște beep-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *