Apă şi canalizare într-o comună din Botoşani. Lucrările, scoase la licitaţie

retea canalizare, stiri, botosaniO comună din judeţul Botoşani va investi peste 11 milioane de lei pentru realizarea unei reţele de apă şi de canalizare, împreună cu o staţie de epurare. Primăria comunei Mihăileni a scos la licitaţie proiectarea și execuția lucrări pentru sistemul integrat de alimentare cu apă, reţele de canalizare şi staţie de epurare.

Sistem de alimentare cu apă va cuprinde patru puțuri forate cu o adâncime de circa 130 metri, executate in lunca Siretului, in imediata vecinătate a acumulării Rogojești, o stație de pompare și rezervor tampon, o conductă aducțiune din PEID PE100 Pn16 având diametrul De 125mm cu lungimea de 3344 ml, o stație de tratare, un rezervor de înmagazinare cu un volum de V=300 mc și cameră de vane. Reţeaua de distribuție va avea lungimea totală de 5.809 ml.

Sistemul centralizat de canalizare va fi compus din colectoare gravitaționale din PVC cu diametrul de 250 mm, cu o lungime totală de aproximativ 4357 ml, trei stații de pompare ape uzate, conducte de refulare ape uzate din polietilenă PEID Pn6 De75-90 mm cu o lungime totală de 3.286 ml, precum şi o stație de epurare mecano-biologică compactă cu o capacitate de Qzimed=150m3/zi.

Durata contractului va fi de maxim 24 de luni. Contractul de lucrări va fi semnat numai în urma obținerii finanțării prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny.

Tatăl din Botoșani care și-a lovit copilul cu sapa în cap a fost reținut. Băiatul îi ceruse să nu mai bea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *