Tatăl din Botoșani care și-a lovit copilul cu sapa în cap a fost reținut. Băiatul îi ceruse să nu mai bea

botosani, stiri, arestat, politieTatăl din județul Botoșani care în cursul zilei de marți și-a lovit copilul cu sapa în cap a fost reținut, joi, de polițiști. Bărbatul de 63 de ani se numește Gheorghe Purice și este din comuna Corlăteni. El a reacționat violent după ce băiatul în vârstă de 16 ani îi ceruse să nu mai bea.

Cel mai probabil, individul urmează să fie prezentat, în cursul zilei de vineri, în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de violență în familie.

Știrea inițială

Un caz revoltător s-a înregistrat, marți, într-o localitate din județul Botoșani. Un tată și-a lovit copilul cu sapa în cap după ce acesta i-ar fi cerut să mai bea. Evenimentul s-a produs marți în localitatea Corlăteni, într-o familie dezorganizată. Tatăl ar fi rămas fără bani de băuturi, iar acest lucru l-ar fi înfuriat.

Inițial, tată a spus că băiatul a căzut din copac cu capul în sapă, însă argumentele acestuia nu au stat în picioare.

„Din ce știu, taică-său l-ar fi lovit cu sapa în cap, apoi a spus ca a căzut din copac cu capul în sapă, apoi că l-ar fi lovit fratele mai mic de 8 ani, dar taică-său l-a lovit. Consumase alcool și l-a lovit ca nu m-ai avea bani de băutură și copilul i-a spus sa nu mai bea”, a declarat, pentru BotosaniNews, un vecin.

Copilul a fost luat în stare de inconștiență și dus la spital. Inițial, băiatul de 16 ani ar fi fost dus la Spitalul Municipal Dorohoi, iar apoi a fost transferat, potrivit surselor noastre, în comă la spitalul din Suceava.

Polițiștii din Botoșani au deschis, miercuri, o anchetă penală în acest caz, pentru a se stabili împrejurările în care copilul a fost rănit. Ancheta se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Crimă la Botoşani! Un bărbat şi-a făcut milă de un om, iar acesta i-a luat viaţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *