Revoltător! Un tată din Botoșani și-a lovit copilul cu sapa în cap după ce acesta i-ar fi spus să nu mai bea

Un caz revoltător s-a înregistrat, marți, într-o localitate din județul Botoșani. Un tată și-a lovit copilul cu sapa în cap după ce acesta i-ar fi cerut să mai bea. Evenimentul s-a produs marți în localitatea Corlăteni, într-o familie dezorganizată. Tatăl de 63 de ani ar fi rămas fără bani de băuturi, iar acest lucru l-ar fi înfuriat.

Inițial, tată a spus că băiatul de 16 ni a căzut din copac cu capul în sapă, însă argumentele acestuia nu au stat în picioare.

„Din ce știu, taică-său l-ar fi lovit cu sapa în cap, apoi a spus ca a căzut din copac cu capul în sapă, apoi că l-ar fi lovit fratele mai mic de 8 ani, dar taică-său l-a lovit. Consumase alcool și l-a lovit ca nu m-ai avea bani de băutură și copilul i-a spus sa nu mai bea”, a declarat, pentru BotosaniNews, un vecin.

Copilul a fost luat în stare de inconștiență și dus la spital. Inițial, băiatul de 16 ani ar fi fost dus la Spitalul Municipal Dorohoi, iar apoi a fost transferat, potrivit surselor noastre, în comă la spitalul din Suceava.

Polițiștii din Botoșani au deschis, miercuri, o anchetă penală în acest caz, pentru a se stabili împrejurările în care copilul a fost rănit. Ancheta se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Tragediile se țin lanț! Un tânăr de 27 de ani din Botoșani a murit în urma unui accident de muncă. Plecase cu prietena lui în Belgia, pentru a strânge bani de casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *