FOTO Vezi care este firma din Botoșani al cărei autocar a fost implicat în accidentul de la Adjud

Firma din județul Botoșani al cărei autocar a fost implicat în accidentul de la Adjud, soldat cu șapte victime, se numește Hermes SRL. Aceasta efectuează curse regulate cu o licență pe traseul Fălticeni- București, însă plecările și întoarcerile sunt la Botoșani.

Joi la amiază, un autocar al societății Hermes se deplasa pe DN 2 E 85, în localitatea Domnești, când a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau trei persoane, printre care și un copil în vârstă de cinci ani. În autocar se aflau șoferul și zece pasageri.  În urma impactului dintre cele două vehicule au rezultat șapte victime.

Știrea inițială

Un autocar din Botoșani a fost implicat într-un accident rutier, joi, pe „drumul morții”. Șase persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier de pe DN 2 – E 85, în județul Vrancea. În accident a fost implicat autocarul în care se aflau 10 pasageri și un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane din autoturism și a altor trei persoane din autocar.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 12:00, în afara localitatii Adjud, pe E 85, cunoscut și drept „drumul morții” din cauza numărului mare de accidente.

Autocarul efectua o cursă regulată, pe ruta Botoșani- București, iar la momentul evenimentului transporta 10 pasageri, potrivit IPJ Vrancea. Traficul a fost blocat pe sensul de mers Adjud- Focșani și se circulă alternativ, pe celălalt sens de mers.

FOTO Autocar din Botoșani implicat într-un accident pe „drumul morții”. Șase persoane rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *