Botoșăneni „abonați” la premiile de zeci de mii de euro de la tv. Unul s-a și căsătorit în direct

Rares Prisacariu

Botoșănenii sunt „abonați” la premiile de zeci de mii de euro de la concursurile televizate din țara noastră. În ultimii ani, mai mulți botoșăneni au fost fericiții câștigători la emisiunile concurs organizate.

Rareș Prisacariu este fericitul câștigător al emisiunii Românii au talent, iar trofeul i-a adus un premiu de 120.000 de euro.

Are șapte ani și este din Botoșani. Genialul puști are o capacitate excepțională de memorare, recită din Eminescu, dar și proză sau monologuri și dă adevărate lecții de patriotism. Este pasionat de lectură, a citit până acum peste 200 de cărți, dar, în aceeași măsură, îi place actoria pe care o studiază la Școala Populară de Artă din Botoșani. Spune că, atunci când va fi mare, vrea să fie „actor popular, național și internațional“.

Catalin Bordea

Tot în acest an, un alt botoșănean, absolvent de actorie, a câștigat marele premiu al emisiunii America Express. Alături de colegul său Nelu Cortea, Cătălin Bordea a plecat acasă din competiție cu 30.000 de euro. Pe Cătălin Bordea îl cunoașteți datorită momentelor sale de stand-up comedy, dar și prin aparițiile sale din cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars. Acum, acesta participă în noul sezon America Express. Puțini știu că viața lui e desprinsă parcă din filme. Până la 37 de ani, vedeta a trecut prin multe greutăți, mai ales în perioada copilăriei.

Norocos a fost și dorohoianul George Boghian, care a câștigat 60.000 de euro în al 13-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine.

George Boghian

George Boghian provine dintr-o familie numeroasă din Dorohoi, cu şapte copii. Cu un tată violent şi bolnav, George şi fraţii săi au dus o viaţă grea, plină de durere şi chinuri. Crescut prin orfelinate, George a visat la propria locuinţă pe care și-a cumpărat-o cu premiul obținut în emisiune.

La fel de norocoasă a fost și botoșăneanca Andreea Arsine de la Exatlon, care a plecat acasă de la competiție cu 50.000 de euro.

Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din Romania, practica atletismul de la varsta de 8 ani si are in spate 11 ani de performante

Nascuta in Botosani, Andreea Arsine a castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala, internationala si balcanica la atletism, a participat si la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la poba 20 km mars).

Andreea Arsine

Tot la Exatlon a avut succes și Beatrice Olaru, și ea din Botoșani, care a câștigat 100.000 de euro. 

Beatrice Andreea Olaru a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale comunicarii din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Dupa ce a urmat mai multe cursuri de perfectionare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltandu-si si un program de training online.

Beatrice Olaru

Pasiunea pentru sport a aparut inca din adolescenta, cand a inceput sa faca handbal de performanta la Clubul LPS Botosani, locul sau natal.

Pe langa activitatea sportiva si atentia deosebita pe care o acorda nutritiei si stilului sanatos de viata, Beatrice iubeste sa calatoreasca, se relaxeaza citind si apreciaza timpul petrecut cu familia si prietenii. In urma cu 8 ani, a iesit finalista la Miss Universe Romania 2010.

Un alt botoșănean nu a plecat doar cu banii puși la bătaie în show-ul televizat, ci și cu o soție.

Botoșăneanul Valentin Turcuman și soția sa Adriana, cu care s-a cuplat în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, au câștigat marele premiu de 50.000 de euro.

Valentin Marius este absolvent al Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi din Botoșani, a apărut în diverse pliante pentru prezentarea produselor vestimentare. Tânărul face toate eforturile să arate bine, întreținându-se cu diete speciale și exerciții la sală.

Printre calitatile sale se numara sinceritatea si perspicacitatea, iar ca hobbyuri ii place foarte mult sa joace tenis de masa si de camp.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *