VIDEO A reușit! Rareș Prisacariu este câștigătorul Românii au talent. A obținut marele premiu de 120.000 euro

Finala „Românii au talent” 2023 a avut loc la Pro TV pe 12 mai. 11 concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, premiu care a ajuns în mâinile lui Rareș Prisacariu, băiețelul din Botoșani în vârstă de șapte ani și câteva luni.

Botoșăneanul a impresionat cu talentul lui la recitat publicul, care l-a votat în număr foarte mare. La auzul veștii, Rareș Prisacariu a izbucnit în lacrimi, emoționat de tot ce trăiește. Prezentatorii i-au înmânat trofeul și cecul de 120.000 de euro, iar concurentul a reacționat: „Mulțumesc!”.

„Sunt foarte bine, sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la Românii au talent, deci nu mă așteptam.Am avut foarte multe emoții și de aceea cred că am transmis foarte mult. Pe toți românii i-aș sfătui să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”, a spus Rareș Prisacariu.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de băiatul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu

Dar cine sunt și cu ce se ocupă părinții acestui puști genial, cu o inteligență sclipitoare și cu apetit atât de mare pentru cunoaștere? Potrivit publicației qmagazine.ro, mama, Gina Prisacariu (42 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice, și este educatoare la o grădiniță din localitate. Tatăl, Marius Prisacariu (46 ani), este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și a studiat Științe Economice. Mama lui Rareș e pasionată de lectură și de pictură, iar tatăl, de istorie și cinematografie.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”au declarat Gina și Marius Prisacariu pentru qmagazine.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *