VIDEO Rareș Prisacariu, după ce a devenit cel mai talentat român: Am avut foarte multe emoții și de asta cred că am transmis foarte mult

Băiețelul de doar șapte ani din Botoșani, Rareș Prisacariu, cel care a devenit cel mai talentat român a spus, după ce a câștigat marele premiu, că nu se aștepta să câștige.  11 concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, premiu care a ajuns în mâinile lui Rareș Prisacariu. Botoșăneanul a impresionat cu talentul lui la recitat publicul, care l-a votat în număr foarte mare. La auzul veștii, Rareș Prisacariu a izbucnit în lacrimi, emoționat de tot ce trăiește.

Sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să mă voteze, dar nu să câștig Românii au talent, deci nu mă așteptam! Am avut foarte multe emoții și de asta cred că am transmis foarte mult”, a spus, după câștigarea marelui premiu, Rareș Prisacariu.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de băiatul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *