Un tânăr din Botoșani și soția sa au câștigat 50.000 euro în instanță. Cei doi s-au căsătorit în direct, la Tv

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Botoșani, care s-a căsătorit în direct, la Tv, în cadrul showului Mireasă pentru fiul meu de la Antena 1, a obținut, alături de soția sa, 50.000 de euro în instanță. Este vorba despre Marius Valentin Turcuman și soția sa, Adriana Turcuman.

Finalista sezonului cinci al show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu” a intentat un proces împotriva casei de producție S.C. Sinevizyon Production S.R.L, care s-a ocupat de show-ul difuzat de Antena, scrie Cancan.ro. Cu toate că între cele două părți, finalista show-ului TV și casa de producție, a existat un contract bine pus la punct, cei care au produs emisiunea difuzată de Antena 1 se pare că au omis să-i plătească tinerei suma pe care a câștigat-o în finala sezonului cinci al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, după ce s-a căsătorit cu Marius Turcuman.

”În motivare, creditoarea a arătat că între părți a existat un raport juridic inițial, prin care creditoarea s-a angajat a participa la emisiunea «Mireasă pentru fiul meu» – Sezonul 5, susținută de către debitoare și promovată la postul de televiziune Antena 1. În acest sens, a fost întocmit și semnat de către creditoare contractul de cesiune, anexa 1 și anexa 2 din data de 22.08.2015. Prin câștigarea acestei emisiuni-concurs de către creditoare și căsătoria sa cu Turcuman Marius, a fost încheiat un act adițional la contractul de cesiune în data de 27.02.2017, prin care debitoarea recunoștea și se obliga la plata premiului în cuantum de 232.650 lei.

Creditoarea a mai arătat că obligațiile de plată ale debitoarei au fost confirmate și ulterior, la data de 28.11.2017, prin semnarea angajamentului de plată nr. 189/2017, plată ce trebuia onorată până în data de 30.04.2018. Ca urmare, raportul juridic generator de efecte juridice aferente obligației de plată îl reprezintă contractul de cesiune și a actul adițional din data de 27.02.2017, coroborate cu angajamentul de plata nr. 189/28.11.2017”se mai arată în documentele de la instanță.

După doar șase luni de la deschiderea procesului, magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat în cazul tinerei care a câștigat finala emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”. Judecătorii de la Tribunalul București au admis cererea formulată de tânăra Adriana-Victorița Turcuman și au obligat firma SC Sinevizyon TV Production SRL la plata sumei de 232.650 de lei, care reprezintă premiul pentru participarea la emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”, și la care se aplică dobânda aferentă, dar și la plata sumei de 1.200 de lei, ce reprezintă cheltuielile de judecată.

Soluția pe scurt: Admite cererea formulată de reclamanta Turcuman (Ene) Adriana-Victoriţa. Ordonă debitoarei SC Sinevizyon TV Production plata sumei de 232.650 lei brut, reprezentând premiul pentru participarea la emisiunea «Mireasă pentru fiul meu», la care se aplică dobânda legală, în termen de 30 de zile de la data comunicării. Obligă debitoarea să plătească creditoarei suma de 1.200 lei, cheltuieli de judecată. Cu cerere de anulare pentru debitoare în termen de 10 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Bucureşti”se arată în decizia magistraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *