Și-au pierdut mințile! Doi tineri din Botoșani au dat foc unei case după ce l-au amenințat cu moartea pe proprietar

Doi tineri din județul Botoșani și-au pierdut mințile și au recurs la un gest pe care probabil îl vor regreta. Aceștia au dat foc unei case după ce i-au amenințat cu moartea pe proprietari. Cei doi tineri sunt din comuna Hudești (sat Baranca), iar pe 11 și 12 mai, pe fondul unor unor neînțelegeri mai vechi cu un bărbat din comuna Suharău, l-au amenințat pe acesta cu moartea și cu incendierea imobilului în care locuiește.

Ulterior, indivizii. de 30 și, respectiv 24 de ani, au spart geamul locuinței victimei și au stropit cu carburant, după care au dat foc. Noroc că vecinii au observat totul și au intervenit pentru a stinge incendiul înainte ca focul să se extindă la toată casa.

Duminică, botoșănenii Andrei Dorel Stoian și Alexandru Valentin Stoian au fost reținuți de polițiști, iar în cursul zilei de luni aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere prin incendiere.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. În baza art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) C.proc.pen., art. 223 alin. 2 C.proc.pen. şi art. 226 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: – S. A. D., cu datele de stare civilă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare prev. de art. 206 alin. (1) din Codul penal şi distrugere prin incendiere prev. de art. 253 alin. (4) din Codul penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal şi – S. A. V., cu datele de stare civilă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare prev. de art. 206 alin. (1) din Codul penal şi distrugere prin incendiere prev. de art. 213 alin. (4) din Codul penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.05.2023, ora 12.00, până la data de 13.06.2023, inclusiv.

Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru fiecare inculpat, conform art. 230 C.proc.pen., potrivit celor dispuse mai sus. Măsura luată se comunică administraţiei locului de deţinere. Onorariul avocatului din oficiu, avocat Grigoraş Ciprian va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Executorie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 15.05.2023, ora 12.00.

Cântăreață de muzică populară din Botoșani, lovită de o boală cruntă. Are nevoie zilnic de transfuzii de sânge!

One thought on “Și-au pierdut mințile! Doi tineri din Botoșani au dat foc unei case după ce l-au amenințat cu moartea pe proprietar

  1. la spitalul de nebuni pușcărie și sexati bine de băieții buni ai pușcăriilor noastre ! plimbări prin pușcării și lucrați bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *