Cântăreață de muzică populară din Botoșani, lovită de o boală cruntă. Are nevoie zilnic de transfuzii de sânge!

O cântăreață de muzică populară din județul Botoșani are nevoie urgent de sânge. Aceasta a fost lovită de o boală cruntă, după ce în copilărie a avut dificultăți cu anemia.

De-a lungul timpului, problemele s-au agravat, aceasta ajungând să facă transfuzii de sânge aproape zilnic. Acum, Georgiana Cadinoiu are mare nevoie de donatori.

„Va rog din suflet sa donati sange,cei care puteți și doriți indiferent de grupa. Necesit transfuzii lunare chiar săptămânale (din ultima perioada )de sânge. Bunul Dumnezeu sa va răsplătească osteneala făcută!” este apelul cântăreței.

Georgiana Cadinoiu este o tânără interpretă de muzică populară și o asistentă medicală iscusită, ce are mare nevoie de sânge. Tânăra suferă de boala Rendu-Osler, o afecțiune ereditară caracterizată prin mici malformații vasculare diseminate. Pentru tânăra fata nu este nicio altă alternativă în ceea ce privește tratamentul, în afară de transfuziile de sânge și tratamentul simptomatic.

„Of, povestea mea e lungă. A început din copilărie, cu o simplă anemie, nu știu exact de la ce a pornit, dar aveam mereu sângerări nazale, iar de la vârsta de 10 ani am început să am menstruații lungi și abundente. De la 18 ani am început să fac transfuzii de sânge. La început erau rare, dar de vreo 4 ani au devenit din ce în ce mai dese, mai exact, lunare. Am și foarte multe intervenții chirurgicale. Scad foarte mult și leucocitele, ceea ce face ca organismul să nu aibă putere să lupte împotriva infecțiilor. Recent am intrat și într-o aplazie medulară, leucocitele fiind mai mici de 10 mii, care în mod normal ar trebui să fie între 40-100 de mii“, povestește pentru bzi.ro, Georgiana Cadinoiu.

Descoperire uluitoare la Botoșani! A fost găsit un schelet uman vechi de peste 3.000 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *