FOTO Bunică dintr-o comună din Botoșani, sărbătorită la împlinirea a 100 de ani. „Un model de longevitate și optimism”

O bunică dintr-o comună din județul Botoșani a fost sărbătorită, sâmbătă, la împlinirea a 100 de ani. Este vorba despre Silvia Huivan, din satul Todireni, comuna Todireni, care a împlinit un secol de viață. A muncit toată viața în gospodărie și agricultură, dar cea mai fericită a fost la creșterea celor trei copii ai săi. La rândul lor, au binecuvântat-o cu șase nepoți și opt strănepoți.

„Nici acum, la vârsta de 100 de ani, nu poate sta locului. Își mai face de treabă prin casă și prin curte. Este, de altfel, un exemplu pentru comunitate, un model de longevitate și optimism pentru noi cei tineri. Este o mare bucurie și o onoare pentru mine să particip la un astfel de eveniment, care marchează o suta de ani de viață, împliniți  de consăteanca noastră”, a spus primarul comunei Todireni, Petru Toma.

Botoșăneanca a primit o plachetă aniversară, un coș cu flori, un tort, dar și o suma de bani conform Hotărârii Consiliului Local Todireni.

„Oamenii frumoși nu îmbătrânesc niciodată, rămân cu sufletul tânăr, devenind un exemplu pentru toți cei din jurul lor. Străbunica  Silvia Huivan este cea mai longevivă femeie din comuna Todireni”, a mărturisit șeful administrației locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *