FOTO Hoț prins în flagrant delict de un polițist din Botoșani. Habar nu avea că polițistul îi urmărește fiecare mișcare

inspector principal de poliție Arapașu Iustin

Un hoț a fost prins de un polițist din Botoșani în flagrant delict. Tânărul, un client mai vechi al oamenilor legii, își studia victimele la un bancomat din municipiul Botoșani și habar nu avea că polițistul îi urmărește fiecare mișcare.

„La data de 12 mai 2023, în jurul orei 16:00, inspector principal de poliție Arapașu Iustin, din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, în timp ce se deplasa pe strada Grivița, din municipiul Botoșani, a observat, în zona unui bancomat, un tânăr, cunoscut cu comportament infracțional, care supraveghea persoanele aflate la rând pentru a scoate bani”, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Polițistul a rămas în apropiere, pentru a se asigura că tânărul respectiv nu va comite vreo faptă antisocială, iar în momentul în care ultima persoana se afla în fața bancomatului, tânărul de 32 de ani, profitând de neatenția acesteia, a introdus mâna în poșeta pe care o avea pe umăr și i-a sustras portofelul, moment în care, polițistul a acționat și l-a imobilizat.

Victima, o femeie de 71 de ani, din comuna Vlăsinești nu a suferit niciun prejudiciu în urma evenimentului.

„În sprijinul polițistului au venit colegii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care l-au condus pe tânărul de 32 de ani la sediul poliției, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt”, precizează sursa citată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com